Je eigen fashion coach

In de ruim 29 jaar die ik nu als ondernemer bezig ben, heb ik ook de nodige coaches gehad. Helaas waren dat geen ‘fashion’ coaches maar wel ervaren ondernemers die met pensioen waren en hun ondernemers ervaring met je konden delen. Het ondernemen zelf is toch universeel en veel vragen die ik had waren dan toch ook niet specifiek voor de mode industrie, zoals vragen over het huurpand, personeel of een financiering.

Ter Meulen Post

De allerfijnste coach waar ik mee samen heb gewerkt was Dhr. Ter Meulen, van de Ter Meulen familie die het toenmalige Ter Meulen Post, een bekend en groot postorder bedrijf uit Rotterdam, hadden opgericht. Hij had dus geweldig veel ervaring met de retail en wij hadden toen naast ons atelier en groothandel ook een winkel te Hoogvliet, The PIXIE Shop.

Allerlei soorten coaches

Door de jaren heen hebben wij verschillende coaches gehad, zoals vanuit de bank, sales of financiële wereld. Van iedere coach hebben wij wel wat geleerd. Toch had ik graag een coach gehad die wist hoe het in de fashion bizz eraan toe. Later miste ik vooral een coach die ervaring had met het opzetten en runnen van een webshop. Voor ons was alles ook helemaal nieuw en een beetje ondersteuning had wel handig geweest. Omdat deze industrie nog vrij jong is, is het logisch dat daar nog niet veel ervaren coaches in te vinden waren.

Waarom een fashion coach

Waarom het wiel uitvinden als het antwoord al bekend is? Soms loop je met vragen of ideeën waarover je best wel eens met iemand voer zou willen praten. Iemand met ervaring die jouw branche en de aard van je business kent. Gewoon even sparren. Een coach kan je vragen beantwoorden of juist vragen stellen. Als je klankbord dienen of juist doelen stellen. Helpen om je focus te houden of de juiste balans voor werk en privé. Of gewoon puur over productie of marketing.
Een goede coach is altijd een goede investering in jezelf. Je neemt dit altijd de rest van je leven mee.

Boek nu een coachcall met mij en we gaan samen aan de slag.Wil jij echt een eigen kledinglijn starten? 

Maar heb jij helemaal geen kennis van of ervaring in de kledingindustrie?
En wil jij graag begeleid worden met iemand die kennis heeft én een netwerk?
Check dan onze  online cursus ‘Start je eigen Kledinglijn‘.

Je hoeft het niet alleen te doen én je hoeft het wiel niet uit te vinden.