JOUW EIGEN
FASHION COACH

DROOM JIJ VAN EEN EIGEN KLEDINGLIJN?

OF BEN JE MISSCHIEN ZELFS AL BEGONNEN?

Je wilt weten of je plannen haalbaar zijn.
Of je loopt tegen iets aan waardoor je twijfelt over jouw ideeën?
Wordt je tegengehouden door alle vragen die onbeantwoord zijn?

Je hebt vragen over productie.
Hoe werkt dit, kun je ook kleiner starten?
En zou je misschien ook in Nederland kunnen laten produceren?

Wat zou het dan fijn zijn als je dan eens even met iemand kunt sparren.
Iemand die ervaring heeft in de kledingindustrie.
Die jou verder kan helpen door het beantwoorden van jouw vragen.

Dat kan!

Op 2 manieren, gewoon even 1 op 1!

ONLINE GESPREK

Gewoon vanuit je eigen huis in een Online Gesprek

PERSOONLIJK COACH GESPREK

Samen sparren tijdens een persoonlijke gesprek

VIP COACHING

Een uitgebreid Coachtraject,
persoonlijk & online

Vooraf kun je een vragenlijstje insturen.
Zodat ik je vragen goed kan voorbereiden en we meteen aan de slag kunnen gaan.

Wat is jouw investering?

              "Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen "

Klik op de ‘Meer info’ knop, en dan kom je in de beveiligde omgeving van de Online Junkies School.
Daarna neem ik contact met je op om in overleg een datum te plannen.

IK BEN JOUW FASHION BIZZ COACH

Wie ben ik?
Ik ben Miranda van Driel, 47 jaar en ondernemer sinds 1994. Nou ja, eigenlijk al eerder want tijdens mijn opleiding aan de maatkleding opleiding op de mode academie “Academie de Couture” was ik al bezig met freelance patroon teken opdrachten voor een bekende Nederlandse ontwerpster. Ik ben begin 1994 Atelier M.C. begonnen en produceerde ook voor een aantal andere merken.

Een eigen label
Binnen een jaar startte ik mijn eigen collectie onder de naam PIXIE Bodywear. Mijn vriend Erwin kwam inmiddels ook in het bedrijf werken want we groeiden toen behoorlijk hard. Onze collectie wordt gemaakt in ons eigen atelier gewoon in Nederland. Toen ik begon zei iedereen dat kán echt niet in Nederland zelf produceren, maar na 23 jaar kan ik echt zeggen, dat kan dus wel als je echt wil!

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen.

Mijn Missie
Ik wil mijn kennis overdragen aan nieuwe ondernemers in de mode, die weer helemaal fris en met gebruik van alle nieuwe middelen er tegen aan gaan. Zonder dat ze in de valkuilen stappen, maar meteen goed van start met een goed plan zodat succes verzekerd is!
Ik kan je helpen met mijn ervaringen zodat jij goed van start gaat of  fouten kunt voorkomen.

Hoe kan ik jou helpen?
Je wilt weten of je plannen haalbaar zijn, of je loopt tegen iets aan waardoor je twijfelt over jouw ideeën? Eigenlijk zou je daar het liefste over willen praten met iemand die meer van de fashion branche af weet. Even samen sparren zonder verdere verplichtingen. Iemand die alles van de branche weet, je helpt de focus terug te vinden en je mindset weer even positief te resetten. Dat kan! Plan een skype-gesprek zodat je dit gemakkelijk vanuit huis kunt doen, persoonlijk gesprek of VIP Coaching.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Ik ken Miranda al jááááren – toen nog als eigenaresse van het sportmerk Pixie, waar ik altijd mijn extra lange broeken kocht.

Toen Miranda me vertelde dat ze coaching aan zelfstandige ondernemers ging geven, was ik gelijk enthousiast. Miranda is een eerlijke, nuchtere, no-nonsens sparringpartner op alle gebieden die met online marketing en het beheren van een webshop te maken hebben. 1-op-1 samen aan de tafel om de voor míj interessante dingen door te nemen, de SEO van míjn webshop te helpen optimaliseren en de Google Analytics van míjn website te helpen analyseren.

Want ik heb niets met coaches, die ‘in het algemeen’ een verhaal afsteken, wat niet van toepassing is op mijn bedrijf. Of coaches die geen feeling hebben met de kleine ondernemers maar gewend zijn met de grote jongens aan tafel te zitten.

Miranda past de info die ze geeft, aan aan mijn bestaande kennis zodat ik tijdens een sessie ‘aan’ blijf staan omdat ik alleen maar dingen hoor die voor mij interessant zijn. Zo is zo’n coaching sessie ideaal omdat ik er maximaal rendement uit haal. De tips die ze geeft, zijn gelijk toe te passen en doordat we maandelijks met elkaar om de tafel zitten, al dan niet digitaal, kunnen de doorgevoerde veranderingen in de sessie erna direct geanalyseerd worden.

Sandra Grit

Silhouette Schoenen

“Ik ken Miranda al 23 jaar als een zeer bevlogen, doorzettende en sympatieke onderneemster, die nooit bij de pakken neer gaat zitten.

Ook bij de veranderingen in de markt weet ze zich staande te houden en altijd weer met nieuwe ideeën te komen.

Met haar kennis en ervaring is de online cursus of coaching een ‘musthave’ voor iedere starter op de mode ondernemersmarkt. ”

Regina van der Veld

Confectory

“Als er iemand is die weet hoe dit moet dan is het op zeker Miranda van Driel! Ik heb het al 20 jaar lang met eigen ogen mogen ervaren… You ROCK!!!! ”

Benito Hiwat

Mpower Your Body

Wil je liever een langdurig coachtraject met mij aangaan,
zodat ik je tijdens de opstart van je collectie kan begeleiden?
Dat kan natuurlijk ook!

Stuur een mailtje naar info@kledinglijnstarten.nl.

Doe mee met de gratis Minicursus
Start je eigen Kledinglijn

Schrijf je in voor onze gratis online minicursus en
ontdek de valkuilen!

Je bent succesvol ingeschreven.