<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="fdc06a3ba6fac6cb57b2a322b056b5252fad903e35fa07ca56" type="text/javascript"></script><a href="https://embed.webinargeek.com/?embed">Powered by WebinarGeek</a>

Start je eigen kledinglijn Mini-cursus Q&A

Ik kan me voorstellen dat er na de mini-cursus nog veel vragen zijn wat  je kunt nu eenmaal niet in een paar lessen het opzetten van een kledinglijn even snel uitleggen, maar ik hoop dat ik een begin heb kunnen maken om je te laten zien wat er allemaal bij komt kijken en wat de mogelijkheden zijn om je droom waar te maken.

Tijdens dit webinar ga ik je vragen beantwoorden over het opstarten van een eigen kledinglijn. Mail vooraf je vragen in naar info@kledinglijnstarten.nl en ik ga ze voor je beantwoorden.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij dit webinar, meld je dan toch aan, dan ontvang je een opname via de mail en kun je het later op jouw ideale tijdstip bekijken. Heb je een vraag gemaild dan krijg je toch je antwoord.

Presentatie door: Miranda van Driel, eigenaresse van het sportkledingmerk PIXIE Bodywear.

Ik ben sinds 1994 mode-ondernemer en wil graag mijn kennis en ervaring gaan overdragen aan startende mode-ondernemers. Op dit gebied was er nog een complete opleiding en daarom ben ik de online training Start je eigen kledinglijn gestart.