Start je eigen T-shirtlijn | Zelf een T-shirtmerk opzetten

Wil jij graag een eigen T-shirt lijn ?

Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen……

l

Je komt helemaal niet uit de modewereld

Je hebt geen groot startkapitaal

Je bent geen BN-er, muziekant of artiest

Volg onze Online cursus Start je eigen T-shirt lijn

l

Je businessplan

We gaan aan de slag met jóuw businessplan. Wie is jouw klant? Waar vind je jouw klant? Hoe kun jij je gaan onderscheiden?

Waar vind je goede leveranciers?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten hoe jij een goed gesprek met je toekomstige leveranciers kunt voeren?

Mijn missie

Ik wil jouw helpen met het opzetten van jouw T-shirt lijn door mijn kennis en ervaring over te dragen. Zo kun jij meteen goed beginnen!

Wat is jouw investering?

"Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen "

Online cursus Start je eigen T-shirt lijn

Supergaaf, dat jij mee doet!
Klik op de ‘Ik doe mee knop’, dan kom je in de beveiligde omgeving van de Online Junkies School.

Je zult met deze cursus je investering
dubbel en dwars terug verdienen
in geld én in tijd, seizoen na seizoen!

Zeker weten!

Dit vertelt een cursist
over deze cursus

“Ik heb de cursus Start je eigen T-shirtlijn gevolgd voor mijn label LA BARBE BLEUE (hand painted designs op T-shirts & sweaters).
Ik had het concept van mijn label al gevormd en had ook al opdrachten en verkopen. Toch wilde ik graag deze cursus volgen omdat ik vanuit mijn kunstenaarsachtergrond meer wilde weten over de ‘behind the scenes’ van de modewereld en mijn label verder wilde ontwikkelen op marketinggebied.
De cursus heeft een goede opbouw, is helder en geeft je praktische achtergrondinfo om je label vanaf het begin op te zetten of om je bestaande label professioneler te maken. Vooral de coachingsgesprekken zijn fijn om specifieke vragen te stellen en tools te krijgen die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen voor zowel startende modeondernemers als labels die al een paar stappen gemaakt hebben!”

Nadia van Luijk
La Barbe Bleue

Veel gestelde vragen

Kost deze cursus veel tijd?

Deze kost je ongeveer een dag per week, maar dat is ook heel afhankelijk van hoe serieus je de onderwerpen in de cursus neemt. De lessen kun je gewoon thuis volgen en maken wanneer het jou het beste uitkomt. Ook kun je je eigen tempo bepalen want je hebt als de cursus klaar is nog onbeperkt toegang tot deze cursus. Sommige lessen zijn misschien niet op jou van toepassing en daar kun je dan minder tijd aan besteden terwijl je andere onderwerpen meer aandacht geeft.

Ik vind het een leuke cursus maar heb het nu eerst nog even druk?

Je kunt beginnen aan de cursus wanneer je zelf wilt en ook je eigen tempo aanhouden. Misschien kun je de lessen over een paar weken wel goed inplannen en nu de lesstof eerst eens doorlezen en zo alvast in je hoofd een beter beeld van jouw toekomstige kledinglijn gaan vormen.

De cursus klinkt heel aantrekkelijk, maar…ik twijfel over de kosten.

Ondernemen betekent: eerst geld uitgeven en investeren, en daarna ga je dit pas terugverdienen. Dit geldt zeker in de shirt business waar de shirts van te voren worden ingekocht en bedrukt.

Na het afronden van de cursus ben je in staat om meteen je eigen shirtlijn op te starten en weet je wat je te doen staat en kun je met je checklist aan de gang, dat alleen is al een flinke tijdsbesparing.

Een goede investering in jezelf verdient zich altijd weer terug, seizoen na seizoen. Vooral het voorkomen van de standaard valkuilen voor beginnende ondernemers zullen deze investering zeker dubbel en dwars waard zijn en daarmee kun je dus ook al op korte termijn je investering terug verdienen.

Je zult met deze cursus je investering dubbel en dwars terug verdienen in geld én in tijd!

Is dat wel handig een online cursus?

Ja, zeker. Met de techniek van tegenwoordig kun door middel van pdf werkboeken en video’s alles prima uitleggen. Je kunt hierdoor je eigen tijd bepalen en hoeft niet te reizen. Ook kun je met een groep deelnemen aan Q&A Webinars en een Online samenwerkdag zodat je toch contact met elkaar hebt.

De besloten Facebook groep is bij online trainingen echt een bron van informatie en deelnemers kunnen elkaar daar ook prima helpen met tips en van elkaar leren.

Bij de Plus en VIP cursus wordt ook individueel contact gehouden via Skype en bij de VIP cursus is ook nog een workshopVIPdag inbegrepen met de VIP deelnemers.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dat is voor deze cursus helaas niet mogelijk.

Ik wil niet alleen T-shirts maar ook andere kleding ontwerpen

Als jij niet alleen T-shirts wil ontwerpen en verkopen maar ook andere kleding zoals broeken, jeans, blouses, jurkjes enz. dan heb ik een andere geschiktere cursus voor jou.

Namelijk de online cursus Start je eigen kledinglijn.
Deze cursus is nog meer uitgebreid dan de cursus Start je eigen T-shirtlijn, die echt bedoelt is voor de startende modeondernemer die T-shirts wil inkopen, bedrukken en verkopen.